search

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008

Το γαμήλιο πάρτι της Ράνιας Θρασκιά


Το γαμήλιο πάρτι της Ράνιας Θρασκιά

Περίπου 160 άτομα παρευρέθηκαν στο πάρτι που διοργάνωσαν σε κλαμπ της παραλιακής το Σάββατο (14/06) η δημοσιογράφος Ράνια Θρασκιά και ο οδοντίατρος Ανδρέας Φωτόπουλος.

Το ζευγάρι δέχθηκε με αυτόν τον τρόπο όσους φίλους και συγγενείς θέλησαν να τους ευχηθούν από κοντά "βίον ανθόσπαρτον", έναν μήνα μετά τον γάμο τους, ο οποίος τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο, σε ένα απομακρυσμένο εκκλησάκι στο Κατάκολο Ηλείας.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους του πάρτι που έγινε στην Αθήνα βρίσκονταν ο παρουσιαστής Θανάσης Πάτρας, η Σίσσυ Χρηστίδου, η σύντροφος του Αντώνη Κανάκη, Σάντυ Κουτσοσταμάτη, η Φαίη Σκορδά και η διευθύντρια προγράμματος του Alter, Ζήνα Κουτσελίνη.

Η Ράνια Θρασκιά εμφανίστηκε με μια μπεζ δημιουργία της σχεδιάστριας Λουκίας, ενώ για την εν λόγω περίσταση ο σύζυγός της επέλεξε ένα σκούρο καφέ κοστούμι. Και οι δυο τους έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας. Ο Ανδρέας Φωτόπουλος δεν έκανε καμμία δήλωση, ενώ η παρουσιάστρια της εκπομπής "Κοιτάω Μπροστά" ανέφερε ότι περιμένει τη λήξη της τηλεοπτικής σεζόν, για να ξεκουραστεί και να απολαύσει τον μήνα του μέλιτος με τον αγαπημένο της. Ταυτόχρονα με τον γάμο της, η Ράνια Θρασκιά γιόρτασε και τα γενέθλιά της.

Τις μπομπονιέρες του ζευγαριού έφτιαξαν τα παιδιά του συλλόγου παιδιών με σύνδρομο Down Θεσσαλονίκης. Έτσι, τα χρήματα διατέθηκαν στον εν λόγω σύλλογο. Και ήταν κάτι για το οποίο η Ράνια Θρασκιά και ο Ανδρέας Φωτόπουλος δέχθηκαν συγχαρητήρια.

Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος για τη Ράνια Θρασκιά. Ο πρώτος της έρωτας με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ζούλα κατέληξε στα σκαλιά της εκκλησίας, διήρκεσε όμως περίπου δύο χρόνια, μέχρι που οι δυο τους πήραν την απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Η σχέση της με τον Γρηγόρη Αρνούτογλου διήρκεσε πολύ περισσότερο, αλλά έληξε πριν από περίπου έναν χρόνο.

Πριν από λίγο καιρό, ο φωτογραφικός φακός είχε "συλλάβει" το ζευγάρι στο Island. Τότε, οι πληροφορίες τους ήθελαν να παντρεύονται σε σχετικά "ανοικτό" γάμο, τον ερχόμενο Ιούνιο. Κάτι που τελικά δεν έγινε.

Κωνσταντίνα Ζορμπά

Δεν υπάρχουν σχόλια: