search

Πέμπτη 22 Μαΐου 2008

ΦΑΛΑΚΡΗ Cameron Diaz


H... φαλακρή Cameron Diaz








Είναι μια από τις ελάχιστες φορές που η Cameron Diaz μεταμορφώνεται για τις ανάγκες ενός ρόλου: Και συγκεκριμένα αυτού που απαιτεί η νέα της ταινία με τίτλο "My Sister's Keeper", όπου εμφανίζεται κυριολεκτικά φαλακρή.

Πρόκειται για έναν ρόλο-έκπληξη. Η Diaz υποδύεται μια μητέρα που αποφασίζει να ξυρίσει το κεφάλι της, προκειμένου να συμπαρασταθεί με αυτόν τον τρόπο στην άρρωστη κόρη της που πάσχει από λευκαιμία.

Στην ταινία συμπρωταγωνιστεί η νεαρή Sofia Vassilieva, που πολεμά την αρρώστια (επί της οθόνης πάντοτε), καθώς και η σταρ του "Little Miss Sunshine", Abigail Breslin.

Φυσικά, το αποτέλεσμα της άτριχης κεφαλής της Diaz είναι τεχνητό. Οι μακιγιέρ και οι make-up artists επιστράτευσαν όλη τους την τέχνη, προκειμένου η περούκα που τοποθέτησαν στο κεφάλι της ηθοποιού, να μην προδίδει ούτε στο ελάχιστο, ότι πρόκειται για κάτι μη πραγματικό.

Η Diaz δέχθηκε να πρωταγωνιστήσει στην ταινία και να επιστρέψει στην εργασιοθεραπεία, μετά τις δραματικές στιγμές που πέρασε με το θάνατο του πατέρα της τον περασμένο μήνα.

Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται στη Santa Monica και είχαν διακοπεί για ένα διάστημα, όμως ξεκίνησαν εκ νέου.

Επιπλέον, η πρωταγωνίστρια της ταινίας "Κάτι τρέχει με τη Μαίρη", αναζητά νέο σύντροφο, μετά από το χωρισμό της από τον Justin Timberlake.

Πρόσφατα μάλιστα δήλωσε στο περιοδικό InStyle: "Αν και δεν μου αρέσει, προτιμώ τη μοναξιά από το να είμαι σε μια σχέση που δεν με ικανοποιεί. Αλλά πάντοτε αναζητώ τον άνθρωπο που θα με κάνει ευτυχισμένη".

Κωνσταντίνα Ζορμπά

Δεν υπάρχουν σχόλια: