search

Κυριακή 4 Μαΐου 2008

Ο BECΚAM ΣΚΟΡΑΡΕ ΠΑΛΙ!!!












Την επιθυμία της να διευρύνει ακόμη περισσότερο την οικογένειά της - και γιατί όχι με ένα κορίτσι - πρόκειται να ικανοποιήσει η Victoria Beckham, η οποία είναι έγκυος για τέταρτη φορά.

Την είδηση επιβεβαίωσε η συνάδελφος της Victoria, Geri Halliwell, καθώς και στενοί συγγενείς της Victoria και του David. Το πιο χαρακτηριστικό σημάδι της τέταρτης εγκυμοσύνης της Victoria όμως φάνηκε πριν από λίγες ημέρες, όταν η Victoria γιόρτασε τα 34 γενέθλιά της. Η σύζυγος του διάσημου ποδοσφαιριστή, εκτός της όχι και τόσο επίπεδης κοιλιάς που όλοι παρατήρησαν, δεν δοκίμασε ούτε γουλιά από τη σαμπάνια που έρεε άφθονη στο εστιατόριο όπου έγινε το πάρτι των γενεθλίων της, ενώ καθ'όλη τη διάρκεια της βραδιάς ήπιε μόνον νερό και χυμό ανανά.

Οι επισκέψεις της πάντως σε καταστήματα βρεφικών ειδών έχουν αυξηθεί αισθητά και όσοι την έχουν δει να ψωνίζει ισχυρίζονται ότι η Victoria δεν αγοράζει δώρα, αλλά ενδύματα και άλλα αντικείμενα για προσωπική της χρήση. Ολα, δε, από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο έχουν ροζ απόχρωση.

Πρόσφατα, εκτός από τον David, που δήλωσε ότι επιθυμεί διακαώς τουλάχιστον άλλο ένα παιδί, η ίδια η Victoria είχε παραδεχθεί ότι θα ήθελε πολύ να πραγματοποιήσει το όνειρό της να κάνει κόρη, μόνον όμως, εφόσον ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις των Spice Girls και της περιοδείας που έκαναν. Και μια και η περιοδεία τελείωσε, μάλλον η Victoria δεν άφησε ούτε λεπτό να πάει χαμένο.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και εννέα περίπου χρόνια και έχει αποκτήσει τρεις γιους: Τον Brooklyn, 8 ετών, τον πεντάχρονο Romeo και τον τριών ετών Cruz.

Κωνσταντίνα Ζορμπά

Δεν υπάρχουν σχόλια: