search

Κυριακή 27 Απριλίου 2008

H Mariah Carey δεν θελει να κάνει παιδιά













Οι απαιτήσεις της την έχουν φέρει στο επίκεντρο της δημοσιότητας πολλές φορές. Και όχι πάντοτε για καλό. Η Mariah Carey προκαλεί και πάλι με τα λεγόμενα της, αυτή τη φορά εξαιτίας του ότι δεν επιθυμεί να αποκτήσει παιδιά γιατί όπως ισχυρίζεται θα νιώσει ''βιασμένη'' και εξαιρετικά ''καταπιεσμένη''.

«Είναι πολύ σκληρό να έχεις παιδιά, σήμερα» δήλωσε η σταρ της ποπ στο περιοδικό OK. «Δεν πιστεύω ότι θα ήμουν ποτέ ικανή να μεγαλώσω ένα παιδί. Για την ώρα, έχω τη συντροφιά του σκύλου μου Jack. Δεν ήθελα ποτέ να νιώσω ότι βιάζομαι και πιστεύω ότι εάν ποτέ κάνω παιδί, έτσι θα νιώσω» πρόσθεσε.

Η τραγουδίστρια που σε λίγο καιρό κλείνει τα 40 δεν έχει καμία διάθεση να γίνει μητέρα. Ως εδώ όλα καλά. Αλλά το να αισθάνεται ότι ''βιάζεται'' μεγαλώνοντας ένα παιδί, αυτό μάλλον δεν προκάλεσε και τα πιο ευνοϊκά σχόλια στα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Στις αρχές του μήνα, η Carey βρέθηκε στο Λονδίνο για την προώθηση του νέου της album και το μόνο για το οποίο ενδιαφερόταν να μιλήσει ήταν το γεγονός ότι ασφάλισε τα πόδια της έναντι ενός εκατομμυρίου δολαρίων: «Πρέπει να φροντίζουμε τον εαυτό μας. Για να είσαι όμορφος πρέπει να προσπαθείς και μάλιστα πολύ. Αυτή τη στιγμή το μόνο που με νοιάζει είναι η εξωτερική μου εμφάνιση. Άλλωστε αυτή είναι η δουλειά μου».

Στο προηγούμενο ταξίδι της στη Βρετανική πρωτεύουσα, η Carey ασχολήθηκε με την εγκατάσταση προσωπικού γυμναστηρίου αξίας 10.000 στερλίνων στη μόνιμη σουίτα της στο ξενοδοχείο Mayfair του Claridge's. Επιπλέον, στη διάθεσή της βρίσκεται πάντοτε 15μελές προσωπικό αποτελούμενο από κομμωτές, σωματοφύλακες και προσωπικούς στυλίστες.

Η στιγμή που η Carey απέσπασε τα χειρότερα σχόλια διεθνώς ήταν κατά τη διάρκεια ταξιδιού της το 2005, επίσης στο Λονδίνο, όταν στις 2 τα ξημερώματα, οπότε και κατέφθασε στο εν λόγω ξενοδοχείο, αρνήθηκε να τσεκάρει, εάν προηγουμένως δεν της έστρωναν κόκκινο χαλί και δεν άναβαν κεριά στην είσοδο, για να περάσει.

Ουδέν σχόλιο...

Κωνσταντίνα Ζορμπά

Δεν υπάρχουν σχόλια: