search

Δευτέρα 14 Απριλίου 2008

Η IVANA TRUMP ΞΑΝΑΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ











Υψηλοί προσκεκλημένοι, ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα περιλάμβανε ο τέταρτος γάμος της Ivana Maria Trump.

Η 59χρονη Trump παντρεύτηκε τον μόλις 36 ετών Rossano Rubicondi, μοντέλο και ηθοποιό στο επάγγελμα, στο Mar-a-Lago του Palm Beach, το οποίο, όλως τυχαίως ανήκει στον πρώην σύζυγό της Donald Trump. "Είμαι πολύ χαρούμενη που φίλοι μου από ολόκληρο τον κόσμο βρέθηκαν κοντά μου την ημέρα του γάμου μου", δήλωσε η Ivana Trump στο περιοδικό People πριν από την γαμήλια τελετή.

Τη... νύφη, η οποία εμφανίστηκε με μια ολομέταξη ροζ τουαλέτα, παρέδωσαν οι δύο γιοι της Donald Jr., 30 ετών, και Eric, 24, ενώ η 26χρονη κόρη της, Ivanka, ήταν παράνυμφος. Το γεγονός, μάλιστα, ότι η Ivana έχει χωρίσει από τον Donald Trump από το 1990, δεν εμπόδισε τον μεγιστάνα και πρώην σύζυγό της να παρευρεθεί τόσο στο γάμο όσο και στη δεξίωση.

Τη γαμήλια τελετή παρακολούθησαν 50 άτομα, οι απολύτως στενοί φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού. Ακολούθησε πάρτι με 500 προσκεκλημένους, ανάμεσα στους οποίους υπήρχαν ο ηθοποιός George Hamilton, οι γονείς της Paris Hilton, Kathy και Rick Hilton, και πολλοί άλλοι. Το πάρτι δόθηκε στην αίθουσα Grand Ballroom, η οποία είχε διακοσμηθεί με χιλιάδες λουλούδια και είναι ακριβώς ο ίδιος χώρος όπου ο Donald και η Melania Trump παραχώρησαν επίσημο δείπνο μετά τον γάμο τους πριν από τρία χρόνια. Ειδική παραγγελία είχε γίνει για τη σοκολατένια τούρτα που ήλθε από τη Γερμανία. "Εισαγωγής" επίσης ήταν και η 24μελής ορχήστρα που ήλθε από το Παρίσι.

Λίγο πρωτού "κλείσει" τα 60, η Trump δηλώνει πιο ερωτευμένη από ποτέ. Όσο για τον Rubicondi, ο οποίος της χάρισε και το δαχτυλίδι του ενός εκατομμυρίου δολαρίων, μάλλον κι εκείνος πλέει σε πελάγη ευτυχίας. "Είναι καταπλητική γυναίκα. Ομορφη, έξυπνη, σέξι, δυναμική, επιτυχημένη και προπάντων νέα στο πνεύμα. Περνάμε υπέροχα μαζί. Αλλιώς δεν θα παντρευόμασταν", δήλωσε.

Η Trump και ο Rubicondi είναι μαζί εδώ και έξι χρόνια και αρραβωνιάστηκαν τον προηγούμενο Σεπτέμβρη.

Κωνσταντίνα Ζορμπά

Δεν υπάρχουν σχόλια: