search

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2008

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ

Σύμφωνα με έρευνα της βιομηχανία προφυλακτικών Durex, στην οποία έλαβαν μέρος 26.000 άνθρωποι σε πολλές χώρες, στο ερώτημα πόσο συχνά κάνουν έρωτα και αν είναι ικανοποιημένοι με την ερωτική τους ζωή, οι Έλληνες ήρθαν πρώτοι με το 87% να δηλώνει ότι κάνει έρωτα, τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα.

Εξίσου θερμοί είναι οι Βραζιλιάνοι (82%) και οι Ρώσοι (80%), που ακολουθούν στη δεύτερη και τρίτη θέση αντιστοίχως.

Στον αντίποδα βρίσκονται οι Ιάπωνες που μόλις το 37% δηλώνει ότι κάνει έρωτα τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Η Αυστραλία είναι στις έξι πιο στερημένες σεξουαλικά χώρες του κόσμου καθώς το 60% δηλώνει ότι κάνει σεξ μια φορά την εβδομάδα.

Η σεξουαλική ικανοποίηση σε παγκόσμια κλίμακα δεν είναι μεγάλη, καθώς μόλις το 44% των ερωτηθέντων δηλώνει ικανοποιημένο με την ερωτική του ζωή και μόνο το 48% δηλώνει ότι φτάνει σε οργασμό.

Και τα προβλήματα συνεχίζονται: Το 25% των ανδρών δήλωσε ότι έχει στυτικό πρόβλημα και το 29% με την διατήρησή της στύσης κατά την ερωτική επαφή.

Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο που προκύπτει από την έρευνα της εταιρείας Durex, είναι ότι η πρώτη σεξουαλική επαφή έχει σχέση και με την απόλαυση του σεξ στο μέλλον. Το 37% , μάλιστα, θεωρεί καθοριστικής σημασίας για την ερωτική του ζωή την πρώτη του σεξουαλική εμπειρία.

Στο ερωτηματολόγιο υπάρχει και τομέας που αφορά στις σεξουαλικές φαντασιώσεις αναφορικά με τον σημείο της πράξης. Το πιο συνηθισμένο μέρος εκτός της κρεβατοκάμαρας είναι το αυτοκίνητο (50%), οι τουαλέτες (39%), η κρεβατοκάμαρα των γονέων (36%) και το πάρκο (31%).

Το κατα πόσο είναι αντικειμένικα τα αποτελέσματα , το αφήνω στην δική σας κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: