search

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2008

Πως την βρισκουν μερικοι?













Σεξουαλικό σκάνδαλο για το αφεντικό της F1, Max Mosley!

Σε σαδομαζοχιστικά όργια ναζιστικού στυλ συμμετείχε ο πρόεδρος της FIA, Max Mosley, όπως αποκάλυψε την Κυριακή (30/3) η εβδομαδιαία αγγλική σκανδαλοθηρική εφημερίδα "News of the World". Το εν λόγω έντυπο φέρνει στην επιφάνεια μέσω φωτογραφιών και βίντεο (μέσω κρυφής κάμερας) τις ερωτικές περιπτύξεις του ισχυρού άνδρα της Formula 1 με πέντε ιερόδουλες, σε σκηνικά που θυμίζουν "μαύρες" εποχές της δεκαετίας του ’40.

Ο 67χρονος Mosley εμφανίζεται να… μαστιγώνει δύο ιερόδουλες ντυμένες με στολές καταδίκου και να μιλά γερμανικά, προστάζοντας περισσότερα χτυπήματα, τα οποία τα μετρούσε μάλιστα! Οι αλλαγές ρόλων ήταν συνεχείς και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, ο Mosley παρίστανε τον Εβραίο κρατούμενο στα στρατόπεδα θανάτου του Αουσβιτς. Μία εκ των ιερόδουλων, ντυμένη με στολή Ναζί αξιωματικού, εξετάζει τα γεννητικά όργανα και το κεφάλι του Mosley για ψείρες (!) και στη συνέχεια αρχίζει να τον μαστιγώνει στο γυμνό του σώμα μέχρι να ματώσει!

Χαρακτηριστικές είναι και κάποιες διαταγές που δεχόταν με απόλαυση ο Mosley. "Γδύσου. Θα τιμωρηθείς και θα δεις πως φερόμαστε στους κρατούμενους στη φυλακή μας", τον πρόσταξε μία εκ των ιερόδουλων. "Κάτω το κεφάλι. Ας δούμε εάν σε είχαν καθαρό στις προηγούμενες φυλακές. Βιάσου. Ξάπλωσε μπρούμυτα. Μη με κοιτάς", ήταν μερικά από τα λόγια που ακούστηκαν!

Οι φωτογραφίες και το βίντεο προέρχονται από την ιστοσελίδα της "News of the World".

Το βίντεο της ντροπής


Το σαδομαζοχιστικό όργιο διήρκησε περίπου πέντε ώρες. Μόλις ολοκληρώθηκε, μάλιστα, τα έξι άτομα ήπιαν μαζί… τσάι και κρασί! Στο διαμέρισμα του Λονδίνου είχαν φτάσει πρώτες οι πέντε ιερόδουλες και μετά από μισή ώρα την Παρασκευή (29/3) ο Mosley. Αφού πλήρωσε 3.150 ευρώ, το αποκρουστικό πάρτι άρχισε…

Φασιστικές καταβολές

Ο παντρεμένος από το 1960 Mosley, πατέρας δύο παιδιών, προέρχεται από οικογένεια με ακροδεξιό παρελθόν. Ο πατέρας του, σερ Oswald Mosley υπήρξε φίλος του Adolf Hitler (ο Γερμανός δικτάτορας ήταν επίτιμος καλεσμένος στον γάμο του) και θαυμαστής του Benito Mussolini.

Υπήρξε ηγέτης των φασιστών της Μεγάλης Βρετανίας και συμμετείχε σε ενέργειες κατά των Εβραίων και των κομμουνιστών. Εμεινε στην ιστορία επειδή διέσχισε την με την Βρετανική Ενωση Φασιστών την περιοχή Ιστ Εντ του Λονδίνου, η οποία ήταν γεμάτη από Εβραίους. Το εν λόγω συμβάν προκάλεσε την περίφημη μάχη της Cable Street στις 4 Οκτωβρίου του 1936, μεταξύ αντιφασιστών, Εβραίων και κομουνιστών, με αστυνομικούς.

"Ηταν ένας θαυμάσιος άνθρωπος. Δεν νομίζω, όμως, ότι θα ήταν καλός δικτάτορας. Μιλούσε σκληρά, πάντως, αλλά μέσα του ήταν μαλθακός", είχε δηλώσει ο υιός Mosley για τον πατέρα του, τον οποίο βοήθησε να επανεκκινήσει την πολιτική του καριέρα με το φασιστικό κόμμα Ενωτική Κίνηση.

Στήριξη στον Hamilton

Το οξύμωρο, ή το ειρωνικό καλύτερα, είναι η στάση του Mosley στην προ λίγων εβδομάδων ρατσιστική επίθεση που γνώρισε ο Lewis Hamilton της McLaren σε δοκιμές στην πίστα της Jerez από Ισπανούς θεατές.

Ο εκλεγμένος από το 1993 πρόεδρος της FIA είχε κατακρίνει εντόνως το περιστατικό και είχε εμφανιστεί κάθετα αντίθετος σε τέτοιες συμπεριφορές στο άθλημα της Formula 1. Εστω κι αν ένα μήνα μετά γελοιοποιούσε τους Εβραίους…




Κώστας Μπράτσος

Δεν υπάρχουν σχόλια: