search

Σάββατο 15 Μαρτίου 2008

ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΟ











Αυτή είναι η 22χρονη Kristen, η οποία στοίχισε στον μέχρι πρότινος κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Eliot Spitzer, την πολιτική του καριέρα.

Υπολογίζεται ότι τα τελευταία δέκα χρόνια, ο κατά τα άλλα αμείλικτος διώκτης της διαφθοράς, ξόδεψε περισσότερα από 40.000 δολάρια, ως πελάτης διεθνούς κυκλώματος, που εκμεταλλευόταν πόρνες. Ανάμεσα σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και η 22χρονη Kristen, η οποία εργαζόταν με το ψευδώνυμο Ashley Alexandra Duprι.

Από τη στιγμή και έπειτα που η φωτγοραφία της Kristen κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, η ίδια έσπευσε να δηλώσει ότι εργαζόταν ως συνοδός πολυτελείας, εξ αιτίας των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε. Μια δήλωση που όχι μόνο δεν έπεισε, αλλά προκάλεσε σοβαρές αντιδράσεις, καθώς στη συγκεκριμένη φωτογραφία, που κάνει τον γύρο του κόσμου, η 22χρονη διακρίνεται με μπικίνι, τεράστια γυαλιά ηλίου και πανάκριβο ρολόι, να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα πάνω σε ένα υπερπολυτελές γιοτ.

Η νεαρή ιερόδουλος εμφανίστηκε στο δικαστήριο για να καταθέσει ως μάρτυρας της υπόθεσης, που έχει προκαλέσει σάλο στους κύκλους των Δημοκρατικών, αφού, όπως έγινε γνωστό, τέσσερα άτομα εμπλέκονται συνολικά στη "Λέσχη των Αυτοκρατόρων", όπως ονομαζόταν το κύκλωμα. "Δεν θέλω εγώ να είμαι η αιτία όλου αυτού και να θεωρηθώ τέρας", δήλωσε χαρακτηριστικά. Ωστόσο, αρνήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα πόσες φορές είχε συναντήσει τον Spitzer.

Η συγκεκριμένη ιερόδουλος, πάντως, δεν είναι η μόνη με την οποία φαίνεται να έχει συναντηθεί ο Spitzer. Αλλη μία, ξανθιά αυτή τη φορά, το μικρό όνομα της οποίας είναι Sienna, εμφανίστηκε για να δηλώσει ότι πληρώθηκε για να κρατήσει συντροφιά στον Spitzer το 2006, όταν εκείνος ήταν Γενικός Εισαγγελέας της Νέας Υόρκης. Παρ' όλα αυτά, ο πρώην Εισαγγελέας φαίνεται ότι σε μία και μόνον είχε αδυναμία. Την κυρία της φωτογραφίας.

Κωνσταντίνα Ζορμπά

Δεν υπάρχουν σχόλια: