search

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2008

Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΥΣΑΛΑ










Ο managing director της ναυτιλιακής εταιρείας Atlas Maritime Ltd. και εγγονός του Λέοντος Χρ. Λαιμού, Λέων Πατίτσας είναι εδώ και λίγο καιρό ο σύντροφος της παρουσιάστριας και σταρ της πασαρέλας, Μαριέττας Χρουσαλά.

Ο Λέων Πατίτσας σπούδασε μηχανολόγος-μηχανικός με μεταπτυχιακό στα οικονομικά στο αμερικανικό πανεπιστήμιο ΜΙΤ. Γόνος εφοπλιστικής οικογένειας, είχε το ''μικρόβιο'' της θάλασσας από μικρός. Κάτι που εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν έγινε οικονομικός, αλλά εισήλθε στο χώρο της ναυτιλίας. Ξεκίνησε να εργάζεται το 1998 στην εταιρεία του παππού του ''Εύπλοια'', όπου ο πατέρας του ήταν τεχνικός διευθυντής.

Εκείνη τη χρονιά, μέρος της διαχείρισης της επιχείρησης πέρασε στους γιους της οικογένειας Λέοντα και Φιλήμονα Πατίτσα, που το 2003 ίδρυσαν την Altas Maritime Ltd. Σήμερα, η εταιρεία διαχειρίζεται έναν στόλο από έξι δεξαμενόπλοια, πέντε aframaxes και ένα VLGC.

Η Μαριέττα Χρουσαλά ξεκίνησε από τα καλλιστεία του Ant1, όπου το 2003 αναδείχθηκε Σταρ Ελλάς. Δύο χρόνια αργότερα πέρασε στο χώρο της τηλεόρασης, όπου εργάστηκε ως συμπαρουσιάστρια του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο σόου ''Πολύ την Κυριακή''. Η μεταγραφή της ως παρουσιάστρια του πρωινού προγράμματος του Alter τον Αύγουστο του 2006 ξεκίνησε με πολλές ελπίδες, οι οποίες αναπτερώθηκαν μετά τα εξαιρετικά ποσοστά τηλεθέασης των τελευταίων μηνών.

Το τελευταίο διάστημα, οι πληροφορίες την θέλουν να ''πολιορκείται'' από τον Ant1, για την παρουσίαση του Πρωινού Καφέ. Στη συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή Gala και τη Μαρία Σταματέρη, δεν έκρυψε ότι είναι ερωτευμένη, ενώ μίλησε για μια πολύ ωραία στιγμή στη ζωή της και όχι για κεραυνοβόλο έρωτα.

Οι δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού αυξάνονται συνεχώς, αν και πάντοτε και οι δύο είναι εξαιρετικά διακριτικοί με τις κάμερες και τους φωτογράφους που τους πολιορκούν.

Κωνσταντίνα Ζορμπά

Δεν υπάρχουν σχόλια: