search

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2008

Ο BECHAM ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΣΩΒΡΑΚΑ


Τη νέα συλλογή εσωρούχων της φίρμας Emporio Armani λανσάρει ο David Beckham.

Ο άσος των γηπέδων ποζάρει για μια ακόμη φορά με το γνωστό λάγνο βλέμμα του, φορώντας σε κάποιες από τις φωτογραφίες μόνον το εσώρουχό του, ενώ σε άλλες, το διαφημιστικό προϊόν διακρίνεται μέσα από τα ρούχα του.

Οι αφίσες, (το μεγαλύτερο μέρος των οποίων είναι ασπρόμαυρες), ήδη έχουν κατακλύσει πολλές ιταλικές πόλεις και σε αυτές ο Beckham φρόντισε να υπενθυμίσει για μια ακόμη φορά στο κοινό του, όχι μόνον τους κοιλιακούς - "φέτες" που διαθέτει, αλλά και το άψογο επικοινωνιακό του χάρισμα.

Η φωτογράφηση για τις εν λόγω αφίσες πραγματοποιήθηκε τον περασμένο μήνα στο Los Angeles, από το φωτογραφικό ντουέτο πολλών σταρ, Mert Alas και Marcus Piggott. Μετά την Ιταλία, οι αφίσες και γενικά ολόκληρη η διαφημιστική καμπάνια σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, θα εξαπλωθεί στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, τις Ηνωμένες Πολιτείες, ακόμη και την Ασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα των LA Galaxy υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Οίκο Armani, το οποίο θα τον κάνει κατά 30 εκατομμύρια ευρώ πλουσιότερο απ'ό,τι είναι μέχρι σήμερα.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Beckham συνεργάζεται με τον Armani. Οι δυο τους είχαν ξαναδουλέψει μαζί το 2002, όταν ο πασίγνωστος σχειδαστής μόδας είχε επιμεληθεί τις εμφανίσεις της εθνικής ομάδας της Αγγλίας. Τότε γνωρίστηκαν οι δύο άνδρες: Μια γνωριμία που εξελίχθηκε σε φιλία.

Ο ίδιος ο Armani, θεωρεί το Beckham 'ως ένα σύγχρονο αρρενωπό πρότυπο που επεκτείνει συνεχώς τη φήμη του πολύ πέρα από το χώρο του ποδοσφαίρου. Είναι ήρωας στον χώρο των σπορ, σύζυγος και πατέρας, ενώ ταυτόχρονα κατέχει την έννοια του στιλ, πολύ περισσότερο από τα κορυφαία τοπ μόντελ του κόσμου', ισχυρίζεται ο μετρ της υψηλής ραπτικής.

Σχολιάζοντας τις νέες αφίσες με τον Beckham ημίγυμνο πάντως, τα διεθνή μέσα ενημέρωσης πάντως, δέχτηκαν με αντιφατικά σχόλια το νέο εγχείρημα του σούπερ σταρ, που εξακολουθεί να τραβά τα φώτα της δημοσιότητας πολύ περισσότερο με την εξω-αθλητική του δραστηριότητα, παρά με τις αθλητικές του επιδόσεις. Και αυτό φυσικά, όχι μόνον γεμίζει συνεχώς τον τραπεζικό του λογαριασμό, αλλά τον έχει καταστήσει έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου.


Κωνσταντίνα Ζορμπά. πηγη cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: