search

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2008

Η ΤΕΛΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ













Τα μάτια της Katie Holmes, τα χείλη της Angelina Jolie και το σώμα της Jessica Biel συνθέτουν την τέλεια γυναίκα. Τουλάχιστον σύμφωνα με τους πλαστικούς χειρουργούς του Beverly Hills.

Τα χαρακτηριστικά των συγκεκριμένων γυναικών βρίσκονταν στις τρεις πρώτες θέσεις της έρευνας του "Hollywood's Hottest Looks", που πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Πλαστικής και Ανορθωτικής χειρουργικής του Beverly Hills. Σύμφωνα με τους γιατρούς Richard Fleming και Toby Mayer, οι πελάτες τους ζητούν πλαστική επέμβαση μεν, όχι όμως με στόχο να μοιάζουν εξ ολοκλήρου με έναν συγκεκριμένο σταρ, αλλά με σκοπό να αντικαταστήσουν ένα συγκεκριμένο σημείο του προσώπου ή του σώματός τους με ένα άλλο, πανομοιότυπο με αυτό του αγαπημένου τους σταρ.

Για τις γυναίκες, η πιο διαδεδομένη μύτη που ζητείται όλο και περισσότερο είναι της πρωταγωνίστριας του "Grey's Anatomy", Katherine Heigl, ενώ η Βρετανίδα ηθοποιός Keira Knightley βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τα καλύτερα μάγουλα και η Paris Hilton στο καλύτερο και πιο απαλό δέρμα.

Οι άνδρες, τώρα, ζητούν τη μύτη του Leonardo DiCaprio, το σώμα του David Beckham, τα μπλε μάτια του τελευταίου James Bond, Daniel Craig, τα μάγουλα του George Clooney και τα χείλη του Matt Damon!

"Οι πελάτες μας στρέφονται στο Hollywood, προκειμένου να ανεβάσουν το επίπεδο της ομορφιάς τους", δήλωσε ο Fleming, για να συμπληρώσει: "Οι ασθενείς θέλουν να δείχνουν όμορφοι, ενεργητικοί και πάνω απ' όλα νέοι, όπως τα ινδάλματά τους, τα οποία παρακολουθούν γεμάτοι δέος στα λαμπερά περιοδικά".


Κωνσταντίνα Ζορμπά

Δεν υπάρχουν σχόλια: