search

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2008

Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ

Παντρεύει την κόρη του ο Bush

Κενή από υποχρεώσεις ως πρόεδρος των Η.Π.Α., έχει κρατήσει ο George W.Bush τη 10η Μαΐου καθώς –όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη (17/1)- εκείνη την ημέρα θα παντρέψει την κόρη του Jenna.

Μη περιμένετε όμως γιορτές και πανηγύρια στο Λευκό Οίκο καθώς η Jenna ξεκαθάρισε στους γονείς της ότι επιθυμεί ένα χαμηλών τόνων γάμο, μακριά από την πολύ δημοσιότητα κι εκείνοι το αποδέχθηκαν.

«Φυσικά και θα μου άρεσε να διοργανώσουμε ένα γάμο στο Λευκό Οίκο. Θα ήταν διασκεδαστική εμπειρία», δήλωνε το Νοέμβρη η μητέρα της νύφης, Laura Bush και προσέθετε «ξέρω όπως ότι δεν θα είναι αρκετά ιδιωτικός και φυσικά θέλουμε να κάνουμε αυτό που θέλει η Jenna».

Έτσι, πληροφορίες θέλουν την 26χρονη να παντρεύεται τον αγαπημένο της Henry Hager, στο ράντσο της οικογένειας, που βρίσκεται στο Κρόφορντ του Τέξας.

Ο μέλλων γαμπρός, που εργαζόταν παλαιότερα στο υπουργείο εμπορίου και τώρα ολοκληρώνει τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια, είναι 29 ετών. Την πρόθεσή του να ζητήσει σε γάμο τη Jenna, την αποκάλυψε πρώτα στη δίδυμη αδελφή της Barbara και κατόπιν στάθηκε μπροστά στο πρώτο ζευγάρι των Η.Π.Α. και ζήτησε το χέρι της κόρης τους.

Προφανώς η απάντηση των Bush ήταν θετική ενώ ο ίδιος ο πρόεδρος δήλωσε λίγο αργότερα «Είμαι ενθουσιασμένος για τον Henry και τη Jenna, γιατί ξέρω πόσο τέλεια μπορεί να είναι το να είσαι παντρεμένος».


Ξένια Γιαννάκου . ΠΗΓΗ cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: