search

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2008

ΤΟ ΤΣΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΣΑΡΚΟΖΙ













Πτωτική πορεία και μάλιστα συνεχή γνωρίζει η δημοτικότητα του Γάλλου προέδρου Nicolas Sarkozy, που τον τελευταίο καιρό δεν ασχολείται με τίποτε άλλο, παρά με την αγαπημένη του Carla Bruni.

Αφορμή για νέα πυρά κατά του Γάλλου προέδρου στάθηκε η διαφήμιση μεγάλης ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας στην οποία πρωταγωνιστεί το διάσημο πρώην τοπ μόντελ, που σύμφωνα με το concept, βάζει φωτιά στο αυτοκίνητο που διαφημίζει και μόνον σχηματίζοντας με τα δάχτυλά της ένα όπλο.

Δημόσιες εμφανίσεις χωρίς την παραμικρή φειδώ, βόλτες χέρι- χέρι, πανάκριβα κοσμήματα, διαμονή στα ακριβότερα ξενοδοχεία του κόσμου. Και τώρα και μια διαφήμιση. Αυτό όμως ήταν μόνον το κερασάκι στην τούρτα.

Το τελευταίο διάστημα, ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του Μεγάρου των Ηλυσίων, που δεν ασχολείτο με τίποτε άλλο παρά μόνον με την πολιτική και οικονομική ζωή της χώρας. (αν και πάντοτε η προσωπική του ζωή επισκίαζε την καριέρα του), δεν έχει μυαλό για τίποτε άλλο παρά μόνον για τον έρωτά του με την Bruni. Αποτέλεσμα; Η δημοτικότητά του έχει πέσει στο 47% από 52% που ήταν μόλις πριν από έναν μήνα. Τα αποκαλυπτικά ποσοστά δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα Journal Du Dimanche.

Δεν είναι λίγοι οι Γάλλοι δημοσιογράφοι ανά τον κόσμο που δηλώνουν πως 'ντρέπονται για τη Γαλλία', που πλέον εκτός από πρόεδρο, διαθέτει και μέλλουσα κυρία προέδρου: Πρόθυμη να τελέσει το ρόλο της πρώτης κυρίας, εκπληρώνοντας όπως όλα δείχνουν το διακαή της πόθο για μια πρώτη θέση και δη αυτή της συζύγου του Γάλλου προέδρου.

Το θέμα, όπως πολλοί αναρωτιούνται, είναι πόσο θα διαρκέσει το ειδύλλιο και κυρίως πόσο θα στοιχίσει στην πολιτική σταδιοδρομία του Sarkozy, που φαίνεται διατεθειμένος για όλα.


Κωνσταντίνα Ζορμπα. πηγη cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: