search

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2008

paris Hilton













H Paris Hilton στο Harvard!

Δεν πρόκειται για κάποιο αστείο, ούτε καν καλόγουστο. Η Paris Hilton βραβεύεται από το πανεπιστήμιο Harvard και συγκεκριμένα από την περίφημη φοιτητική επιθεώρηση Harvard Lampoon magazine, ως "Γυναίκα της Χρονιάς".

Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 8 Φεβρουαρίου, η ίδια, όμως, δεν αποκλείεται να παραστεί στο πανεπιστήμιο δύο ημέρες πριν, στις 6 του μήνα, καθώς η ημέρα βράβευσής της συμπίπτει με την πρεμιέρα που κάνει στις 8 Φεβρουαρίου η νέα της ταινία, με τον τίτλο "The Hottie and the Nottie".

Μπορεί, λοιπόν, να μην έχει διευκρινιστεί ακόμη το πότε η 26χρονη κληρονόμος θα παρευρεθεί στον πανεπιστημιακό χώρο του Harvard, προκειμένου να παραλάβει το βραβείο της, ωστόσο αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι η νεολαία την περιμένει διακαώς να ακούσει τι θα πει στην ευχαριστήρια ομιλία της.

Το Harvard Lampoon ιδρύθηκε το 1876 και είναι το παλαιότερο χιουμοριστικό περιοδικό του κόσμου. Άλλες γυναίκες, που στο παρελθόν έχουν λάβει το βραβείο της Γυναίκας της Χρονιάς από το εν λόγω περιοδικό, είναι η Halle Berry, η Scarlett Johansson και η Sarah Jessica Parker.

Όσο για το νέο υποκριτικό της εγχείρημα, με τίτλο "The Hottie and the Nottie", η Paris ισχυρίζεται ότι είναι η καταλληλότερη ταινία για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αφού αποτελεί την ιστορία δύο κοριτσιών, που το ένα είναι πανέμορφο και το άλλο λιγότερο εμφανίσιμο. Μέχρι που οι δυο τους τσακώνονται για τα μάτια ενός άνδρα.

Την ίδια στιγμή, η Paris φαίνεται πως κατάφερε να φέρει ξανά κοντά της τον πρώην αγαπημένο της, Σταύρο Νιάρχο. Μετά τις διακοπές του στη Βραζιλία, ο Έλληνας κροίσος εθεάθη μαζί με την Paris στο Los Angeles, το περασμένο Σαββατοκύριακο.


Κωνσταντίνα Ζορμπά cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: