search

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2008

"TOUCH ME" by samantha fox













Ήταν δεκαετία του '80 όταν το τραγούδι Touch Me γινόταν παγκόσμια επιτυχία και το sex symbol της εποχής που το ερμήνευε, η Samantha Fox, γνώριζε την απόλυτη αποθέωση όπου και εάν εμφανιζόταν και όπου και εάν το τραγουδούσε.

20 χρόνια μετά και με τη μόδα των σκισμένων τζιν, των δερμάτινων ρούχων και των αλυσίδων σε όλο το σώμα να έχει περάσει ανεπιστρεπτί, η διάσημη τραγουδίστρια έρχεται στη χώρα μας για να συμμετάσχει στο Φεστιβάλ Cult Ελληνικού Κινηματογράφου, όπου θα δώσει μια μοναδική Best Of συναυλία, που διοργανώνουν από κοινού, η Astra και η Music Box Productions.

Εκτός από το συγκεκριμένο κομμάτι φυσικά, η Samantha Fox θα ερμηνεύσει και άλλες επιτυχίες της, όπως το Nothing's Gonna Stop Me Now, I Surrender και I Only Wanna Be With You.

Για όσους ανυπομονείτε να δείτε την Samantha Fox μετά από πολλά πολλά χρόνια και μάλιστα από κοντά, δεν έχετε παρά να βρεθείτε στη σκηνή του Gagarin 205 το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου. Εκεί η ξανθιά σεξοβόμβα της δεκαετίας του '80, σκοπεύει να ξεσηκώσει το κοινό και να αναβιώσει την αθωότητα της συγκεκριμένης εποχής που σίγουρα πολλοί θα ήθελαν να βιώσουν και πάλι.

Εκτός από την διάσημη τραγουδίστρια, το φεστιβάλ Cult Ελληνικού Κινηματογράφου περιλαμβάνει ταινίες παλιών και νεότερων δημιουργών, ομιλίες, πάρτι και πολλές εκπλήξεις.

Samantha Fox: 16 Φεβρουαρίου @ Gagarin 205 (Λιοσίων 205, Αθήνα)
Τιμή Προπώλησης/Ταμείου: 20 ευρώ
Σημεία Προπώλησης: Ticket House (Πανεπιστημίου 42, Αθήνα),
www.ticketpro.gr


Κωνσταντίνα Ζορμπά .cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: